Top 5 ferie destinationer i Danmark

Afadmin

Top 5 ferie destinationer i Danmark

Uanset om I er ude efter en skøn miniferie eller en lidt længere familieferie findes der rigtig mange gode bud på destinationer i skønne Danmark.

Her kommer 5 gode bud på nogle skønne steder i Danmark, hvor du vil elske at holde ferie.

1.Bornholm

Hvis du ikke selv har været på Bornholm, kender du sikkert nogle, der har. Alle der har været på solskinsøen, vil helt sikkert være enige om, at det virkelig er den perfekte feriedestination.

Her er alt, hvad man kunne ønske sig. Hvide sandstrande, flotte klipper, vandfald og god øl og mad. Ja alt hvad man kunne drømme om, er på denne skønne ø. Her er også rig mulighed for logi. Her er mange lækre sommerhuse i alle prisklasser. Her er vandrehjem, campingpladser og ferielejligheder.

2.Andre skønne danske øer

Ud over Bornholm har Danmark også mange andre skønne øer, der er hyggelige at besøge. Hvad enten det er på en miniferie eller en lidt længere familieferie.

For bare at nævne nogle få, er der Læsø, som er kendt for sine smukke og lækre strande. Deres mange fiskekuttere bringer hver eneste morgen frisk fisk i land. Og så er der også de flotte huse med tangtag. Ærø er kendt for sin hyggelige atmosfære. Rømø er kendt for sine flotte strande, rige fugleliv og tidevandet.

På de små danske øer er der mange muligheder for overnatning. Der er noget for enhver smag og pengepung.

3.Skagen og Løkken

Langt mod nord finder man Skagen, hvor Kattegat og Østersøen møder hinanden. Her er den danske natur helt speciel, flot og rå. Her findes et helt specielt lys, som også de gamle berømte skagensmalere elskede at gengive. Her er der frisk fisk i lange baner og stemning og hygge. Her er mange flotte steder at bade i havet. Naturen er noget for sig selv, og skal opleves.

Et andet smukt sted der er kendt for sin ferieidyl, er Løkken. Løkken er kendt for sin turisme, og er også den perfekte feriedestination. Der er ikke langt til for eksempel Skagen.

4.Odense og Fyn

Fyn er fin. Fyn er kendt for storbyen Odense med H.C. Andersens hus. Der er meget at opleve på Fyn. Der er rig mulighed for at bade ved Kærteminde eller Assens. Her er også en masse historie. I den forbindelse skal man ikke glemme Egeskov slot.

Her kan man sagtens bruge en hel lang dag, og der er utrolig mange forskellige haver med de smukkeste blomster og planter. På Egeskov er der også rigtig gode legepladser, og her findes også flere museer. For eksempel kan man se på ældre køretøjer. Og som det vigtigste, kan man komme ind på selve slottet og opleve det med egne sanser.

5.Storbyferie i København

Mange danskere har aldrig været turist i egen hovedstad. Hvorfor ikke lave det om, og tage på miniferie her? Oplev Den lille Havfrue og Rundetårn. Gå på museer og på hyggelige cafeer. Her er så utrolig mange muligheder for at opleve den danske kultur.

 

 

Om forfatteren

admin administrator