Billige julegaver til ansatte

Afadmin

Billige julegaver til ansatte

Julen nærmer sig, og det betyder at vi nærmer os den tid på året, hvor du rigtig skal forkæle dine medarbejdere.

Nogen gør det med ekstra bonusser, mens andre gerne vil give de ansatte lidt ekstra personligt i form af en genstand.

Hos os vil vi gerne lige give dem dét ekstra, så de har en genstand stående. Den julegaver til ansatte kan de altid kigge på og få positive tanker om deres arbejdsplads

 

Julegaver til ansatteMotivér med julegaver til ansatte

 

Der er selvfølgelig en bagtanke med alt. Det er der også med julegaver til ansatte. Her vil jeg gerne oplyse alle mine medkollegaer, som også er virksomhedsejere, om hvor meget det motiverer nye medarbejdere.

En julegave til ansatte er ikke noget de forventer, og de får den lige inden juleferien.

Derfor er det også ekstra motivation til det nye år starter. Et nyt år med nye udfordringer, hvor nye projekter skal opstartes. Julegaver til ansatte motiverer dem altså til at løbe dén ekstra meter for din virksomhed, og de føler sig som en større del af virksomheden.

 

Find dine julegaver til ansatte i Middelfart

 

Ja af alle steder virker det mærkeligt, at det lige er Middelfart, ikke?

Ikke desto mindre er det sandt. I Middelfart er der den fineste brugskunst forretning, hvor du kan finde alt muligt hyggeligt og unikt brugskunst. Forretningen hedder Crocca Brugskunst.

Mine ansatte er 35 midaldrende damer. Jeg købte derfor den julegave til mine ansatte, som jeg mente mindet mest om dem, og så skrev jeg et personligt julekort til dem.

Det gør jeg hvert år, og de bliver utroligt glade for det. Det sværeste er hele tiden, at kunne holde sine medarbejdere i gang, og jeg må bare sige at dette motiverer dem en hel del.

 

Crocca har de bedste julegaver til ansatte

 

Hos Crocca har de simpelthen alt hvad en kvinde som mig ønsker sig. Gid mit hjem var spækfyldt med de samme ting, som der er i den forretning, men så ville min mand nok ikke blive så glad.

De har de smukkeste blomster og helt unik keramik. Ønsker du at se deres sortiment, men bor for langt væk? Så kan du finde alle hendes julegaver til ansatte inde på hendes webshop.

Om forfatteren

admin administrator