Eksklusivt interview – Alle børn fortjener den bedste og sjoveste børnefødselsdag, men hvordan og hvornår får du lige tid, til at fikse den?

Afadmin

Eksklusivt interview – Alle børn fortjener den bedste og sjoveste børnefødselsdag, men hvordan og hvornår får du lige tid, til at fikse den?

Vi har endnu engang været i marken (i dette tilfælde, er det faktisk bare København, centrum) og lave eksklusive interviews med mødre i alle aldre for at spørge dem til råd.

Nem, praktisk og klart mit bedste råd….

Karina, lægesekretær 32 år og mor til Lea og Signe
Jeg kan personligt anbefale Børnefest.dk som arrangerede hele vores sidste børnefødselsdag. Min mand og jeg, stod ærlig talt med håret i postkassen 2 uger før og var fuldstændige tomme for idéer til hvad der skulle holdes, hvorhenne, hvornår, hvem skulle inviteres, hvad der skulle spises eller ske af aktiviteter.
Jeg undersøgte hurtigt forskellige muligheder på nettet og fandt frem til dem. Det var den eneste løsning som faktisk samlede alle vores behov i én og samlet pakke for den perfekte børnefødselsdag – og det må man sige det blev. Det bliver klart en fast tradition for vores døtre, at lade børnefest arrangere deres fødselsdage. Den yngste glæder sig allerede helt vildt!

Spar ikke på pynten!

Mette, stylist 28 år og mor til Rasmus
Til en børnefødselsdag er fest og farver. Jeg synes derfor man skal gå ALL-IN på alt pynt såsom fødselsdagsflag og balloner (bonus råd – mega fedt med helium balloner)…..
Jeg havde sidste år brugt flere uger på at planlægge Rasmus 5 års fødselsdag. Jeg havde købt diverse farvekoordineret kagedekorationer og pynt til væggen. Jeg havde også købt – og hold nu fast – 100 balloner som jeg (eller rettere min mand) valgt at puste op. Børnene var ellevilde med alle ballonerne og vi havde en super fødselsdag hvor alle var glade. Så mit råd lyder:  Giv den fuld gas med pynt!

Pernille, fotograf 47 år og mor til 3 børn
Nu er det længe siden mine børn har holdt en børnefødselsdag, da de den dag i dag er voksne. Men jeg vil tillade mig, som mor til 3 skønne unger, at sige jeg har afholdt mine børnefødselsdage og jeg tænker derfor jeg kan give et godt og brugbart råd med på vejen. Tag billeder og tag mange af dem. Udnævn en fotograf blandt gæsterne og tag nogle billeder af dine små børn. De vokser hurtigt og man kan (desværre) ikke spole tiden tilbage.

Om forfatteren

admin administrator