Trænger I til en forlænget weekend med hele familien i en feriepark?

Afadmin

Trænger I til en forlænget weekend med hele familien i en feriepark?

Sommeren 2018 vil blive husket for at være en af de bedste somre, vi nogensinde har haft i Danmark. Der var rig mulighed for at hygge og slappe af med familien. Juli slog rekorden for flest solrige dage med 339 solskinstimer målt. Men sommeren er ovre, og vi går efterår og vinter i møde. Strand og hygge er skiftet ud med arbejdsopgaver, sure pligter og mindre tid til at hygge med familien.

 

Den næste ferie er ikke planlagt og der er ikke udsigt til den næste ferie endnu. Derfor kunne en forlænget weekend være god for hele familien. At komme væk fra den trivielle hverdag, og at kunne nyde hinandens samvær. En forlænget weekend i Danmark tilbyder utallige af muligheder. I Danmark har vi en flot natur, strande og mange kulturelle muligheder, som man ikke har oplevet endnu. Det vil være en god mulighed for at udforske det danske, samtidig med at man får ladt batterierne op til hverdagen igen.

 

Fokus på hygge og samvær i feriepark

Når I holder en forlænget ferie i Danmark, vil der kunne spares på forsinkede fly, kø på motorvejen og den udmattende rejsetid. I vil kunne opleve Danmark fra sin bedste side med et utal af muligheder, og der findes en forlænget weekend til enhver smag. Hvis I vælger at holde jeres forlængede weekend i en af de mange ferieparker i Danmark, vil der være aktiviteter for enhver smag. I vil komme væk fra den hektiske hverdag og summen fra byen. Der vil være forskellige muligheder alt efter jeres behov og de aktiviteter i vælger.

Smuk og eventyrlig natur i Danmark

Er I en familie af naturentusiaster, er der rig mulighed for hyggelige vandreture ved et af de mange skønne naturområder i Danmark. Tag jeres vandresko på og oplev nationalparken ved Mols Bjerge, som blev oprettet i 2009 og dækker 180km2 på det sydlige Djursland. Midt i parken ligger den fredede del af Mols bjerge, der når op i utrolige 137 meters højde, og hvor der er udsigt over Aarhusbugten, Ebeltoft Vig mm.

 

I kan også opleve den danske ”ørken” Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit, som ligger mellem Skagen og Frederikshavn. Milen er ca. 1 km på hvert led og indeholder 3,5 millioner m3 sand. En rask gåtur her vil betyde, at skoene skal tømmes for sand bagefter, men til gengæld er toppen et utrolig smukt udsigtspunkt.

 

En sjov weekend med en masse dyr

Er børnene til en weekend med eksotiske og spændende dyr, er der også rig mulighed for at besøge en af de mange dyreparker i Danmark. Mange af de danske ferieparker ligger nemlig tæt på.

 

Randers Regnskov er en anerkendt tropisk, zoologisk have beliggende nær centrum af Randers. Det samlede indendørsareal er på 3600m2 og er fordelt på et saltvandsakvarie og tre kupler, der fungerer som drivhuse. Kuplerne skal illustrere regnskovene fra Sydamerika, Afrika og Asien. Der vil derfor være rig mulighed for at opleve noget eksotisk i Danmark.

 

Men hvis børnene er mere til livet under vand, vil Kattegatcentret være et godt bud på en hyggelig weekendaktivitet. Kattegatcentret er et stort dansk akvarium med mere end 250 arter heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat. Det er en utrolig oplevelse at se dyrene på tæt hold, og det vil med garanti skabe begejstring for børnene.

 

Book en overnatning i en feriepark

Så smid hvad du har i hænderne, og forkæl din familie med en oplevelsesweekend i en af de mange ferieparker i Danmark. Det er en hyggelig måde at komme væk fra hverdagens støj og stress og lade energidepoterne op igen, samtidig med at børnene får en uforglemmelig weekend.

Om forfatteren

admin administrator